Ingredients: gevuld met buffel mozzarella, basilicum met boter en acetosaus
Gevuld met buffel mozzarella, basilicum met boter enĀ acetosaus
Posted in Gevulde Pasta category by Nancy Falco
Ingredients: gevuld met buffel mozzarella, basilicum met boter en acetosaus
Gevuld met buffel mozzarella, basilicum met boter enĀ acetosaus
Posted in Gevulde Pasta category by Nancy Falco
Ingredients: gevuld met ricotta, pecorino romano en citroenschil met aurora saus (tomatensaus, room en grana Padano)
Gevuld met ricotta, pecorino romano en citroenschil met aurora saus (tomatensaus, room en grana Padano)
Posted in Gevulde Pasta category by Nancy Falco
Ingredients: gevuld met spinazie, ricotta, pecorino romano en nootmuskaat met botersaus, salie, prei en basilicum
Gevuld met spinazie, ricotta, pecorino romano en nootmuskaat met botersaus, salie, prei en basilicum
Posted in Gevulde Pasta category by Nancy Falco
Ingredients: gevuld met ricotta, avocado en walnoten, met prosecco, cherrytomaten, avocado en boter saus.
Gevuld met ricotta, avocado en walnoten, met prosecco, cherrytomaten, avocado en boter saus.
Posted in Gevulde Pasta category by Nancy Falco
Ingredients: gevuld met zalm, ricotta en fijnekuiden met zalm en saffraansaus
Gevuld met zalm, ricotta en fijnekuiden met zalm en saffraansaus
Posted in Gevulde Pasta category by Nancy Falco
Ingredients: volkoren pasta gevuld met peer, gorgonzola kaas en citroenschil met gorgonzola saus
Volkoren pasta gevuld met peer, gorgonzola kaas en citroenschil met gorgonzola saus